Musikholdet øver til på torsdag

Mandag d. 9. oktober øvede musikholdet på deres optræden med musik og dans til på torsdag. PR-holdet sad oppe på biblioteket, da de hørte en masse trommer spille. Anna og Malou fra 6.a skyndte sig ned for at se, hvad der foregik. Nede i Teatersalen var de i fuld gang med at øve på trommerne, klippe seje pandebånd, spille klaver og øve dansetrin. 

Lidt senere hørte vi en masse trommen igen, men denne gang var det ude fra gaden. Vi løb ned for af se, hvad det var, og så, at det var musikholdet igen. De øvede hele deres dans med trommer og musik. Det så virkeligt hyggeligt og sjovt ud. Det så ud til, at alle havde et stort smil i hovedet. 🙂 🙂

Skrevet af: Anna Amalie Orda Rasmussen 6.a og Malou Anh Ly Nguyen 6.a 

Billede af: Anna Amalie Orda Rasmussen 6.a

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *