Estland er gået amok i sort!

Estland er gået i gang med at afdække et stort lokale med sort plast. Desuden har de også andre farver plastik og kasser, som skal dekorere rummet.

Et af Estlands benspænd er, at alt som udgangspunkt skal være sort. Derfor er de i gang med at dække hele 6.c’s lokale med sort plast. Alle hjælper til, og det lader til, at de samarbejder rigtig godt!

I lokalet ved siden af er resten af Estlandgruppen i fuld gang med at lave kasser, som skal være i det sorte rum. De dekorerer kasserne med Estlands natur. I Estland er de også meget innovative med deres teknologi, som også afspejles i deres kasser. Der er fx gratis Wi-Fi overalt i Estland!

Skrevet af: Freja Sofie Kinnunen Pedersen 5.c og Marie Therese Nørby 8.a

Billeder af Marie Therese Nørby 8.a

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *