Musikholdet øver sig til optræden på gaden

I musikrummet er der høj musik, næsten for høj 🙂 Vi er inde i musikrummet, og de er i gang med at øve en sambaoptræden, som de d. 9. oktober skal optræde med. Der bliver brugt både trommer, bongotrommer, spande, koklokker og boomwhackers.

Nogle klipper røde bånd til bandana til sambaoptræden. Der er også nogle, der hygger sig med at lære at danse samba. Musikholdet arbejder hårdt hver dag og laver deres egne sange, som de også ret tit optræder med til morgensang på taget.

Vi har interviewet to piger, og der var enighed om, at musikgruppen er rigtig sjov, men at det kan være svært, når man skal finde på nye ting fx en ny sang eller at lære noget til et nyt instrument.

Skrevet af: Anna Mathilde Bruere Vinding 5.a og Filippa Bremer-Petersen 5.a

Billede af: Filippa Bremer-Petersen 5.a

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *