Kinagruppen var på Louisiana og fik i den grad testet deres grænser

Fredag var Kinagruppen på Louisiana. De skulle opleve udstillingen af den serbiske kunstner Marina Abramović. Det var en meget speciel oplevelse, som de aldrig vil glemme.

Vi har interviewet Alberte Fruergaard 8.b og Silje Hauder 8.b om deres tur til Louisiana. De var begge meget chokerede og målløse efter at have set udstillingen. De mente, at udstillingen var meget barsk. De fortalte også, at der var nogen, der fik det dårligt af at være der, hvilket man sagtens kan forstå.

På udstilling fik pigerne som sagt udfordret deres grænser. De skulle blandt andet gå igennem en dør, hvor der stod et nøgent mennesker på hver sin side, se videoer af mennesker, der piskede og skar i sig selv og sidde og holde øjenkontakt med fremmede mennesker. De beskrev det som en mærkelig oplevelse, men stadig spændende og udfordrende.

Men selvom Alberte og Silje blev lidt bange og følte, at deres grænser blev overtrådt, vil de stadig anbefale udstillingen til andre. Så alt i alt havde udstillingen haft en positiv virkning på dem.

Formålet med Kinagruppens tur til Louisiana

Formålet med Kinagruppens tur til Louisiana var at få inspiration til deres eget projekt. De skal nemlig i gang med at lave deres eget installationsrum. Pigerne synes begge, at turen gav en masse ideer til det projekt, de nu skulle i gang med. Turen fik dem til at tænke mere kreativt, og de prøver nu på finde en anderledes måde at repræsentere deres land på.

Noget andet, der selvfølgelig også var meningen med turen, var at få rystet holdet godt sammen. Kinagruppen består nemlig af elever fra 5. – 8. klasse, så det er de færreste, der kender hinanden. Silje og Alberte synes, det var en god måde at lære de andre at kende på, for nu har de noget at snakke om.

Skrevet af: Columbine Møller Hale 8.b og Freja Sofie Kinnunen Pedersen 5.c

Foto af: Freja Sofie Kinnunen Pedersen 5.c

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *