Så det ved at være slut!

Så er Let it Grow-ugen ved at være slut! Alle lande knokler for at få ryddet op fra den fantastiske udstilling i går.

Nu er vores uge ved af være slut, og efterårsferien nærmer sig. Mange forældre er imponerede over, at alle landene gjorde sådan et godt arbejde. Det har skam været en hård, men meget fantastisk uge for mange elever her på Institut Sankt Joseph.

Elever og lærere knokler for at få fjernet udstillingen fra i går. Estland er dog meget hurtige og har allerede fjernet blade og træer inden kl. 11.00. De fleste er allerede færdige, og alle lande er ryddet op, og skolen er klar til at transformere tilbage til vores normale ISJ. Vi ønsker alle en god efterårsferie!

Skrevet af: Maj Hochheim Lunde 6.c

Foto: Maj Hochheim Lunde 6.c

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *