Malawi har lavet labyrint!

Malawi har lavet en super imponerende installation, hvor der er helt mørkt. Man bevæger sig også i forskellige niveauer!

Når man ser indgangen til Malawis installation, bliver man en smule bange for at gå ind. Der er nemlig belravende mørkt! Inde i lokalet har holdet sat bænke og andre ting, man kan gå på op. Et af deres benspænd er nemlig, at installationens tilskuere skal bevæge sig i forskellige niveauer.

Inde i lokalet har de lavet superflotte dekorationer. I midten er der særligt fokus på en bold, der er oplyst, da malawierne er virkelig glade for sport. Der er også mange planter rundt omkring, da der er meget regnskov og andet natur i Malawi. Den malawiske musik skaber en helt fantastisk stemning.

Så hvis du vil have dig en på opleveren så besøg Malawis installation!

Skrevet og billede af: Marie Therese Nørby 8.a

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *