Generealprøven gik SUPER godt!

Torsdag d. 12. oktober var hele skolen samlet ude i gården til generealprøve. Alle børn skulle ind på fodboldbanen fordelt i klasserne. Katrine stod ved siden af fodboldbanen og dirigerede alle børnene. Vi øvede os til senere i dag, hvor alle forældrene kommer.

Når alle forældrene kommer, skal vi synge “Let It Grow” og danse dansen til “Let It Grow.” Efter det skal alle undtaget 0., 1. og 2. klasse gå ud i gården (hvor alle forældrene står) og så lærer Katrine dem dansen. Jeg tror, at alle er virkelig spændte.

Generalprøven gik rigtig godt, og alle klarede det super godt. Alt er nu næsten parat, til når forældrene kommer: højtaler er oppe, musikgruppen er færdig med musikken, og Katrine er klar til at synge foran alle (men selvfølgelig er børnene også klar).

Foto af: Filippa Bremer-Petersen 5.a

Skrevet af: Filippa Bremer-Petersen 5.a

One comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *