Filippinerne arbejder med modsætninger

Filippinerne er ligesom alle de andre lande i gang med at lave deres installation. Holdet, der består af elever fra 1. – 4. klasse, arbejder flittigt med plast, pap og papir.

Hos Filippinerne er de, i modsætning til Estland der arbejder med sort plast, i gang med at arbejde med hvidt plast. De har fået hjælp til at hænge kroge og snore op i loftet, og nu skal deres hvide plast op at hænge. Desuden vil de også hænge blåt op for vinduet på grund af Filippinernes smukke hav. Udstillingen kommer til at være i to rum. Det ene rum skal være med filippinernes dejlige natur, mens det andet rum skal være præget af mørke og affald.

I rummet ved siden af er nogle andre elever i gang med at skære i papkasser, som de skal bruge til noget performanceart. Der er også elever, der er i gang med at klippe fisk og fugle ud. Børnene fortæller, at når fuglene kommer til at spise meget af det skrald, der fx ligger i havene, dør de.

Filippinerne har valgt at fokusere på landets modsætninger. Filippinerne er et anderledes land, da der både er total fattigdom, sygdomme og forurening. Alligevel er de også et meget glad folkefærd, og de har en fantastisk smuk natur.

Skrevet af og billeder af: Freja Sofie Kinnunen Pedersen 5.c og Marie Therese Nørby 8.a

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *