Kenya er i fuld gang med spændende papkasse-byer

Kenya er i fuld gang med deres projekt om papkasse-byerne og er fuldt koncentrerede om det.

I Kenyalokalerne er der glad stemning, når man kommer ind. Alle hjælper hinanden med at lave børnebyer og byer i papkasser. De maler huse, dyr, mennesker og byer i Kenya. De har tre benspænd, som er: der skal være striber, det skal være noget hurtigt, og der skal bruges papkasser.

Når man kommer ind i rummet, bliver man mødt af smil, latter og en drillende lærer. Benspændene bliver løst på nogle sjove og kreative måder. Der bliver brugt skokasser til at male i og en hel del akrylmaling. De er alle meget koncentrerede om projektet og gør et godt arbejde.

Skrevet af: Anna Damgaard 5.a, Anna Mathilde Bruere Vinding 5.a og Filippa Bremer-Petersen 5.a

Billede af: Anna Damgaard

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *