Taco-fredag hos det strukturerede madhold

Madholdet lavede tacos til 200 elever, og det var en kæmpe succes!

Grace fra 8.b og Oskar fra 6.c fik til opgave at dirigere 74 børnehaveklassebørn til hjemkundskabslokalet. Glæden hos de mange børn var stor, og de nærmest sprang op af stolene. De skulle nemlig have mexicanske tacos, da de arbejder med Mexico. Desuden skulle både Estland og Gambia også have, så det blev 200 børn i alt.

Foran hjemkundskabslokalet stod hele 0.a på række, spændte på at sætte tænderne i de sprøde tacos. Man kunne dufte den krydrede duft helt ude på gangen. Inde i lokalet havde madholdet stillet et langt bord op med rigtig mange tacos på. For enden stod 4 piger fra holdet klar til at spørge, om børnene ville have guacamole og enten mild eller stærk salsa. Vi synes, det var rigtig godt, at de tog hensyn til alle.

Madholdet var alle enige om, at der havde været et virkelig godt samarbejde. Dog skulle de skynde sig lidt, da avocadoerne blev leveret lidt sent. Det er jo heller ikke en nem opgave at lave tacos til 200 børn på kun et par timer.

0.a sad ude i gården. “Det smager virkelig godt!”, lød det fra Abel fra 0.a. De andre børn nikkede samstemmende. Dog sad nogle børn og pillede salat ud af tacoen, men det er svært at tage hensyn til alle.

Madholdet havde også været så superseje og overskudsagtige at stille 3 tacos til side til os. Vi satte tænderne i dem, og skallen var sprød på den helt rigtige måde. Oksekødet var krydret og saftigt og stod i god kontrast til de sprøde grøntsager. Majsene gav det søde, salsaen gav det stærke og guacamolen konsistensen og det saltede. Smagen fejlede ikke noget, det eneste der gav et lille minus var, at den var lidt svær at spise. Man kunne let risikere, at alt indholdet røg ud.

Men alt i alt en virkelig fantastisk oplevelse hos madgruppen.

Skrevet af: Columbine 8.b, Freja 5.c, Isak 8.a og Marie 8.a.

Fotos: Columbine 8.b, Isak 8.a og Marie 8.a

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *