Børnehaveklasserne laver mexicanske gækkebreve

Næsten halvdelen af børnehaveklasserne har arbejdet med papel picado, som er mexicanske gækkebreve.

Børnehaveklasserne havde nogle benspænd: de måtte kun bruge rødt, papir og det skulle være i bevægelse. Der var stor enighed fra børnehaveklasserne om, at benspændene ikke var svære. Børnehaveklasserne tog det som et sjovt og spændende projekt.

Mexicanske gækkebreve er altid i meget stærke farver og indviklede klip. I børnehaveklasserne måtte de kun bruge rødt, men klippene var stadig meget flotte. Alt i alt blev gækkebrevene pæne, og børnene kom frem til et godt resultat.

Efter det store klippeprojekt hyggede børnehaveklassen sig med mexicanske, farverige billeder.

Skrevet af: Anna Mathilde Bruere Vinding 5.a, Anna Damgaard 5.a og Filippa Bremer-Petersen 5.a

Billede af: Anna Damgaard 5.a

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *