0. klasserne i Let It Grow

Alle 0. klasserne er samlet i en gruppe, som har om Mexico. Vi trak 4 børn ud af klassen Abel, Uhene, Karen og Laura. Vi spurgte dem om, hvad de har lavet indtil videre.

Laura fortalte, at de næste par dage skulle de lave små præsentationer om landet Mexico. Hun fortalte også, at de havde været nede i Teatersalen og høre et foredrag om SOS Børnebyerne, som Let It Grow støtter i år.

Vi spurgte, om de var glade for det land, de havde fået og hvorfor ? Abel fortalte, at han var rigtig glad for landet Mexico for han havde både familie og venner dernede. De andre fortalte, at det er sjovt at have om Mexico og lære noget nyt.

Skrevet af: Anna Amalie Orda Rasmussen og Malou Anh Ly Nguyen

Billed af: Anna Amalie Orda Rasmussen

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *