Brasilien tænker ud af boksen med deres kreative 2 meter høje papirstræ

Vi besøger Brasilien, som er i fuld gang med deres installationsrum til Let It Grow-dagen. Vi synes, de er rigtige kreative, og vi kan se, at de har tænkt ud af boksen, da de skulle finde på en måde at repræsentere deres land på.

De har valgt, at deres hovedkreative produkt skal være et træ. Det symboliserer regnskoven, som Brasilien har masser af. På træet skal der hænge nogle af de små kreative produkter, som de har lavet fx papirfigurer af kendte fodboldspillere og papegøjer, som der også er masser af i den brasilianske regnskov.

Deres benspænd er gul, labyrint og aviser. Derfor har de dækket hele deres rum med aviser og post-it-notes, hvor der står ord om, hvad landet er kendt for. Labyrinten har de ikke lavet endnu, men de tænker på, at man skal blive ført ind til deres rum via en labyrint med fodspor på gulvet. Men den ide er ikke realiseret endnu.

Derudover er eleverne også i gang med at lave præsentationer om kendte mennesker i Brasilien, finde lydeffekter fra regnskoven, indspille digte om regnskoven og meget mere.  

Alt i alt virker det som om, Brasilien er nået rigtigt langt. Vi synes, deres rum er rigtigt flot, og vi er meget imponerede over det.

Skrevet af: Columbine Møller Hale 8.b og Isak Søndergaard 8.a

Foto af: Isak Søndergaard 8.a og Columbine Møller Hale 8.b

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *